15 juni 2013

Semester!


God morgon!


Morgonens frukostutsikt ;)
Rosenlundskanalen och Feskekörka i centrala Göteborg. Ibland när både jag och Herr Larsson ska ut på AW efter jobbet så tar vi Bobilen till stan på morgonen och parkerar vid Pustervik.


Igår var en sådan dag, vi skulle båda ut med kollegor på en sista liten träff innan alla försvinner åt olika håll på semestrar och det blev en riktigt trevlig kväll.
Pustervik är en av få centralt belägna parkeringar med hyfsat pris och gott om plats för stora bilar. 12 kr dagtid och 2 kr på nätter och söndagar. 
Detta är den stora fördelen med husbil tycker vi, att ha med sig sitt andra hem lite här och där både till vardags och vid ledigheter!


Herr Larsson snarkar vidare men sen när vi promenerat med Mynta och ätit frukost i Haga bär det hemåt. Vi ska ägna helgen åt att fixa iordning både ute och inne så att vi kan rulla iväg på framåt måndag eller så. För nu är det semester i fyra veckor! Helt underbart!


Kompade ut lite tidigare här om dagen och passade på att hjälpa Älsklinsdottern och Favvosvärsonen med lite vidlyftiga inköp. Så fint de har det i trädgården nu!

Vi får se hur pass mycket inlägg det blir framöver, man vet ju aldrig hur ledig man vill känna sig ;)

Passar iaf på att önska både trevlig helg och en alldeles underbar sommar redan nu! 
Och som vanligt så får ni hålla tillgodo med mobilfoton av blandad kvalitet ;)

Kram Allis

3 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Härligt med semester! Önskar en skön ledighet!

samson sa...

vad smidigt med en husbil
ha en underbar sommar
maggan

Carina sa...

Bara kikar in och önskar dig en trevlig och avkopplande semester....och vill samtidigt passa på att tacka för dina härliga och mysiga kommentarer. Det är så sällan jag kommer mig för med att tacka, men jag blir u alltid så himla glad över alla söta kommentarer...
Ha det underbart ljuvligt gott i semestertiden!
Stor kram