13 april 2013

Härlig atmosfär och underverk!

Två veckor sen premiärturen och även om det blev senare hem igår än planerat så kändes det bra att snabbt fixa iordning och komma iväg.
Tur då att vi har så fina ställen i närheten att åka till, som t.ex. här vid Mjörn i Alingsås, då kan vi snabbt ta oss hit, koppla av och sen fundera i lugn och ro på vart vi vill ta oss vidare. Eller stanna kvar, staden har gammaldags charm med massor av caféer, torghandel och mysiga butiker. Närheten till sjön och hela den vackra Nolhagaparken gör att här finns att se och uppleva för en hel helg om man vill. Jag har varit mycket här under min uppväxt, bara fina minnen och har alltid känt mig "hemma" här och det är ju alldeles perfekt att komma hit och bo lite då och då och känna på atmosfären igen ;)
Ännu går det knappt att ana våren men det gör inget, allt har sin charm. Och nu ser det iaf ut som att vintern äntligen är besegrad! Inga minusgrader i sikte i prognoserna!
Mynta var hos veterinären i torsdags och tog bort en vagel vid ögat och en liten utväxt på nosen, inget farligt enligt vetten - som tur var! Men lite konvalescent är hon efter ingreppen så igår fick hon följa med mig till jobbet och vara lite vårdhund ;) Det gick såklart galant och som vanligt blev alla förälskade och ville ta med henne hem... Lite sur var hon på matte eftersom hon denna gång fick hålla sig mest på kontoret och inte springa runt som hon kunde sist då det var helg, inte så många hemma och lite mer avslappnat.
Det har även varit väntans tider sista dagarna och sent igår kväll kom det efterlängtade smset där min bästa vän berättade att hon äntligen blivit mormor till en liten tjej :-) Nu ska jag äta frukost till den vackra utsikten, ta en långpromenad och vänta på att klockan blir så pass anständig så att jag kan ringa och få en fullständig rapport om underverket!

Ha en härlig lördag!

Kram Allis2 kommentarer:

samson sa...

Vad härligt att kunna sticka iväg sådär
skönt att det inte var nått farligt med Myntas nos,ge henne en klapp från mej
ha det så bra
maggan

Unknown sa...

Mynta hälsar och tackar för omtanken och klappen ;)
Ja det är lyxigt att kunna åka iväg när man är ledig och känner för det!
Ha en fin söndag!
Kram Allis