25 oktober 2012

Redan torsdag!?


Hej kära vänner!

Nu har det snart rasslat iväg en vecka sen sist igen...
Jag måste ha fantastiskt roligt!
Eftersom tiden då ska gå så fort ;D


Nu är det verkligen höst, även här på Elmåsen!
Det mesta är faktiskt avklarat i trädgården, bara ett lite pyssel med dammen kvar. Den ska städas ur så gott det går och så ska pumpen upp, göras ren och en ny bubbelpump ska i så att det inte fryser igen sen och så att fiskarna mår bra under vintern.
Men annars tror jag att de flesta "måsten" är gjorda... Skönt!


Komposten fick flytta härom dagen, den ska ju helst stå i skugga och nere i hörnet jämte de andra passar den väl ändå allra bäst. Tänk vad bra det är med fb-gruppsvänner och bloggkompisar som jag får så många bra och fina tips av! Och kommentarer också såklart - Tack för detta mina vänner!


I fredags skrev jag ju att det skulle bli en hemma-fixar-helg.... Det blev det inte! ;)
När vi insåg att det var sista chansen för i år att komma ut med husbilen, plus att det inte blev det braiga utejobbarvädret som vi räknat med så bestämde vi oss hastigt och lustigt på lördagsmorgonen för att åka ut en sväng i alla fall.


Vi kollade på väderkartan och söderut med kusten fanns de största solchanserna så det var ju bara att åka ;)
Ungefär i höjd med Varberg körde vi ifrån regnet, när vi svängde av vid Falkenberg för att köra kustvägen nedåt så ljusnade det rejält och när vi kom till Halmstad så var himlen nästan blå ;)
 I ett annat inlägg ska jag presentera detta lite okända smultronställe som vi hittade!


Igår var det ledig dag igen, solen sken och det var dags för utflykt igen ;)
Ett besök hos veterinären var inbokat så dels har Mynta fått sin första Rabiesspruta och dotterns labbetik, Luna, fick dels lite akuthjälp mot sitt eksem och sin klåda och dels så togs det blodprover så nu känns det bra att en rejäl utredning är igång så att vi förhoppningsvis kan få reda på orsaken.


Efteråt blev det långpromenad, fika och en härlig stund vid detta stället som har en alldeles särskild plats i mitt och mina barns hjärta. Mammas och pappas sommarsställe där både jag och barnen tillbringat mycket tid både på somrarna och helger året om. Av olika anledningar fick det säljas för sex år sedan och detta var första besöket sen dess, och nu kändes det helt okej att komma dit igen. Det trodde jag faktiskt inte... men livet har gått vidare helt klart.


Nu är det Herr Larsson (o)tur att ligga nedbäddad med en dunderförkylning. Framöver är det bara att ösa på med alla vitaminer man kan hitta!

Detta blev en liten kort resumé om en del som hänt sen sist, hoppas vi ses snart igen ;)

Ha en riktigt fin torsdag nu!

Kram Allis

3 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Så fint det ser ut på Elmåsen! Och mysigt att kunna sticka iväg med husbilen så där.
Agneta kram

samson sa...

Vad skönt att kunna sticka iväg sådär huxflux
vad fint ni har,och vilka trevliga rum ni hyr ut
ha det så bra
maggan

samson sa...

Hej igen
kul att du tittade in hos mej
nu har jag blivit följare till din blogg och även laggt till dej i min blogglista så att jag lätt ser dej när du lägger in nyainlägg
ha det så bra
maggan