02 juni 2012

Hedrande! Award!

Inte nog med att jag sitter här med morgonkaffet och bara är LYCKLIG när jag tänker på den underbara studentdagen igår när jag, i flera timmar fick njuta av alla mina käraste familjemedlemmar omkring mig i bästa stämning, av känslan av LEDIG, av solen som värmer mina händer när jag knappar igenom alla fina foton som kommer att hålla vackra minnen vid liv för alltid - då plingar det in en fina Award i inkorgen från en kär bloggvän!


Så gulligt av Cat att tänka på mig!
Hon har tre fina bloggar och är en mästare med både kamera och köksredskapen, dessutom har hon väldigt gröna fingrar så om ni inte har hälsat på hos henne så är det dags för ett besök nu!

Av Cat fick jag reda på att Liebster Blog Award är skapad för att lyfta fram bloggar med mindre än 200 st följare och så är det ju här. Tack för utmärkelsen och nu ska jag försöka skicka denna vidare enligt följande engelska regler (då priset är internationellt):


In order to accept the award, the recipient will:1. Thank the person who gave you the award.2. Link back to that person’s blog.3. Copy and paste the award to your blog.4. Present the award to 3-5 blogs of 200 followers or less that you feel deserve this recognition.5. Let those blogs know by leaving them a comment.


Egentligen gillar jag ju inte att välja men jag gör ett undantag för denna speciella uppmärksamhet och utser följande bloggar:

Maja's Färgtrappan

Ojdå, det gäller att hålla koncentrationen uppe så jag inte missar nån av uppmaningarna men nu tror jag att jag checkat av 1-5....
Eller inte! Ska ju skriva hos dom också ju!

Men nu så ska uppdraget vara slutfört - Tack igen Cat!

Önskar er alla underbara försommardagar att njuta av!!
Och som tidigare sagts så ses vi när vi råkas framöver för här är det ju SEMESTER :D
Om inte annat så den 1 juli då det är dragning i min utlottning.

Kram Allis

1 kommentar:

färgtrappan sa...

Hej Allis och tack för awarden :)
Här är så fullt upp med förberedelser inför sommarens måleri och kurser (+tusen andra grejer känns det som..;)
så det blir inte så mycket tid över för bloggandet märker jag...
Har du haft student? Så roligt. Det var några år sedan sist som vi hade det. Fast nästa vecka ska vi fira barnens fina kusin som tar studenten. Ska bli skoj. Å gråter en skvätt, det gör jag alltid...sån e jag ;)
Tack igen, och hoppas du kan komma och hälsa på i sommar på Tjörn, där jag ska hålla till (skriver ett inlägg om det snart)
Ha en härligt go söndag!!!
/Maja