14 juni 2012

Arbetsläger och Lycka!


Godmorgon!

Härligt att ha en trädgård att hämta skatter ur!

Här hemma på Elmåsen är det värsta arbetslägret ;)) Hårt arbete från morgon till kväll med att förverkliga och slutföra flera projekt som har varit på gång länge men tiden har inte riktigt räckt till (inte orken heller)

Fönster i allrummet åt öster


Igår skickades vår beställda altandörr, en pardörr med glas hela vägen uppifrån och ner, så nu ska fönstret få flytta på sig till det rosa gästrummet som ska bli större (men det projektet får vänta till efter B&B-säsongen är över för i år)
Här utanför ska vår ny(aste) altan bli till under kommande veckor och dessutom kommer det att bli den nya, handikappvänliga vägen in i huset - på tiden!!
Under sommaren kommer Pip att kunna komma själv och hälsa på - så kul!  :D

Blommorna på min vita rosenbuske har i år blivit lite regnskadade men vackra ändå!

Medan Herr Larsson river, gjuter, snickrar och sätter upp glasrutor på verandan så kör jag på för fullt i trädgården. Förutom det vanliga underhållet av land och gräsmattor planteras nytt, flyttas om, kånkas stenar och det är underbart att känna att jag har tid att göra färdigt överallt - Semester är bäst!

Katten Sture som flyttade in på Elmåsen för ett par månader sen.

Men så har vi trevligt sällskap också när vi jobbar, här är Sture i lektagen då jag skulle försöka göra ett klätterstöd till luktärterna av bambupinnar och snöre - han snodde till slut hela rullen ;)


Lilla Husets trädgårdMånga plantor har fått dela på sig och flytta till dottern i Lilla Huset - där är så mysigt att sitta på den lilla uteplatsen under de gamla knotiga äppelträden! I år blir det mängder av frukt så jag har lovat att ta med Saftmajan när det är skördedags!

Nu är det slut på morgonkaffepausen! Ut och jobba!

Ha en härlig dag!

Kram Allis


1 kommentar:

Viola sa...

Det är mkt som händer hos er :) ha en fin helg, kram