13 mars 2012

Oväntat är kul!

I höstas fick min söta vän, Jessica, låna mina gamla kursböcker när hon skulle läsa upp sitt svenskabetyg. Hela vintern har vi gjort otaliga försök att träffas och igår fick vi äntligen till det ;))
Gissa om jag blev förvånad när hon kom med ett vackert paket som tack för lånet - nu får det bli en spakväll här hemma i veckan!
Tack igen Jessica! De oväntade presenterna är de som värmer mest ;D
Ha en fin dag alla där ute!
Kram Allis

3 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Så rart och så lyxigt, det var en fin väninna du har!
Agneta kram

Lev Vackert sa...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

Livskrafter sa...

Härligt :)
kram
Emma