19 juli 2011

Glädjeruset håller i sig!

Tjohej på er!


Igår blev ytterligare en glädjens dag! Min söta och äldsta vän kom äntligen på besök! Ja, hon är alltså inte äldst av alla i min vänkrets utan har varit min vän längst tid :D Hon och hennes ex köpte ett av våra hus en gång i mitten av åttiotalet och eftersom vi fann varandra direkt, var jämngamla och hade var sitt förstabarn på ca ett halvår så har det sen dess rullat på under åren, ibland intensivt och ibland med lite längre emellan...


... men vi kan alltid ringa varann eller ses och det är alltid som om det var igår och det är så härligt med den typen av vänskap - äkta, ärlig och så nära - fast långt bort, då hon för fem år sedan flyttatde till Island ihop med sin nuvarande (isländske) man. Jag har hälsat på henne då och då, vi försöker alltid att ses när hon är i stan på besök och vi lyckades faktiskt att få till en helg tillsammas i Lissabon under det året som vi bodde i Galicien - oj, vad vi skrattade då :D (kom jag på nu..)

För en stund sen sprang vår senaste "hyresgäst" iväg!

Ja, det är inte så illa som det låter :D

På fotot ovan ser ni Simon, en 24 åring från Åsarp, som övernattade hos oss på sin lilla löptur mellan Göteborg och Stockholm.

Vilken kille va?

Tänk så många intressanta människor som vi får träffa genom vår rumsuthyrning - helt fantastiskt!
Vi önskar honom lycka till på sin väg genom sommarSverige och, såklart, genom livet - och när vi har vägarna förbi så ska han få visa oss Åsarp ;))

Ha en underbar dag alla goingar!

Kram Allis

4 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Grattis till bröllopsparet, det händer mycket roligt hos dig. Alltid kul och få besök av gamla vänner också, sånt lever man på länge.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Snäckskalsdalen. sa...

Underbart med vänner och vänskap som håller i sig. Den 24 åringen verkar kul!
Agneta kram

Fröken Tindra sa...

Så´na vänner är härliga att ha!
Och vilken kille! Springa så långt?! Inte illa.
Vad roligt att sy dotterns brudklänning! Jättefin. Duktiga du! Paret ser så fina ut ihop. Kul!
Kram!!

Lisa sa...

Såna vänner finns det inte många av. Förstår att det är gott att ha en sån. Fina bilder. Vilken kille va. Ha de så gott..
Kram Lisa