18 april 2011

Måndag, ledig och solsken!

Long time no see...


Av många olika anledningar har bloggen fått vila ett tag igen. Jag har till och med funderat på att lägga ner den helt. Men nu tror jag att jag kommit fram till att den är en liten del av mig som dessutom tillför en stor del av den positiva "inputen" som jag behöver i livet. Just nu håller jag på och funderar ut vilka dessa delar är, vänder och värderar dem utifrån vad de ger mig och inte.


Lite grann känns det som att jag denna vintern kastat upp allt innehåll i mitt liv i luften för att nu försöka att samla ihop de godbitar som ska få vara kvar och som jag ska lägga kraft och energi på.


Vårt boende i allmänhet och vårt hus i synnerhet är en sån del. Min nuvarande arbetssituation är en annan. Mitt liv med djur en tredje. Skulle kunna rabbla upp fler men det tror jag vi väntar lite med.

Ska försöka uppdatera bloggen om detta allt eftersom framöver. Lite utflykter och annat kul har jag också berätta om.


Idag har jag iaf lyckats att pricka in en ledig vardag med strålande vårsol som jag tänker avnjuta i stolen på bilden. En efterhängsen förkylning och värk i kroppen gör att rensandet i rabetterna och krattande av gräsmattorna får vänta lite - idag ska jag vila, titta på småfåglarna som håller på och bygger bon och prata lite med Mynta, min dotters hund som jag har lånat några dagar som sällskap.


Hoppas verkligen att ni mår bra och också har tid att njuta av att våren äntligen är här på allvar!


Kram Allis

4 kommentarer:

Ett ögonblick sa...

Åh,vad glad jag blir av att få höra ifrån Dig igen. :))))
Ibland måste man stanna upp och samla ihop sig, jag ser det som ett sundhetstecken, annars är risken att man bara kör på utan att vare sig se eller känna.
Vädret är ju ljuvligt idag! och så har jag halva familjen hemma(påsklov)och bara det är lycka för mig. Annars går arbetet i långsamt tempo (stressad) och jag får ingenting ur händerna, försöker bara ta en dag i taget och göra det bästa av den, mer kan man väl knappast göra.

Var rädd om Dig och njut av solen!
kram lisamaja

färgtrappan sa...

Hej Allis!
Tycker det också var roligt att höra från dig igen.
Jag hinner inte vara här så mycket själv, det går alltid i vågor det där. Men det viktiga är ju att man själv tycker det är kul och inget jobbigt "måste".

"Måsten" ska man bara slänga bort så mycket man kan.

Ha en fin och härlig påsk
/maja

Bitte sa...

Vad härligt att hitta ett inlägg från dig! :-)

Jag tror det är bra att med jämna mellanrum stanna upp i vardagen för att summera och utvärdera - vad ska vara kvar, vad ska rensas bort. Vad skönt att du vill behålla bloggen... :-).

Önskar dig och de dina (och lilla Mynta) en riktigt skön och solig påskhelg!

Varma påskkramar
Bitte

Ett ögonblick sa...

Hej!
Ville bara önska Dig en riktigt GLAD PÅSK!!

kram lisamaja