08 oktober 2010

Lights in Alingsås
Så bra att jag hittade reportaget i G-P att Lights in Alingsås är igång - då missar jag inte denna annorlunda ljussättning av den gulliga trästaden i år heller ;)) Programmet hittar ni här.

Och så lämpligt att veckans reportage i samma tidnings bostadsbilaga denna gången handlar om just ljussättning av trädgården och ger massor av bra tips och inspiration - blir man sugen eller blir man?

För oss har detta blivit en tradition att (även;)) varje höst göra en utflykt till Alingsås som ligger på bekväma 3 mil härifrån och för de av er som är roade av fotografering är ett tips är att försöka välja en klar dag och att vara på plats redan vid skymningen då det går att få riktigt läckra bilder.

Idag är här mulet och grått men det gör ju inget eftersom jag ändå strax skall iväg till stan för ett kvällspass....
Men en liten "ljuspromenad blir nog en trevlig avslutning på helgen, då söndagens väder ser lovande ut och vi har planerat en jobbdag i trädgården först, därefter en god middag med sonen och hans sambo som verkar intresserade av att följa med.
Önskar ett en mysig fredag!
Kram Allis

6 kommentarer:

Bitte sa...

Vad spännande det låter med ljussättning av staden, hoppas att det blir fint väder till helgen så att du kan åka dit!

Jag känner igen det du skrev i förra inlägget om att behöva en hund för att ta sig ut. Så är det för mig också, jag blir mycket mer "effektiv" när Mollie är hemma. När jag är ensam hemma tycker jag att jag bara går och drar benen efter mig och inget vettigt blir gjort. Och inte tar jag mig utanför dörren heller... :-).

Ha en fin fredag!

Många kramar
Beatrice

färgtrappan sa...

Hej och tack för tipset, det hade jag missat. Eller ja, jag tror det "fladdrade" förbi mig när jag läste GP någon dag men sedan glömde jag bort det. Man kanske skulle hinna med en tur till A-sås då. Ja, vi får se om det hinns med.

Trevlig helg!

Nilla Q sa...

Hej Allis!

Kul att du ville vara med i min utlottning:-)
Ha en trevlig helg!

kram pernilla

Möllebacken sa...

Hej Allis. Det var ett tag sedan jag hälsade på dig. Har bara hunnit med att göra ett fåtal inlägg på min blogg sista tiden, men nu ska det väl finnas mer tid till det. Ser att jag har mycket att ta igen hos dig. Läckert med ljussättningen i Alingsås. Hade varit kul att få uppleva, speciellt med tanke på att jag en gång i tiden har jobbat som ljussättare, Tyvärr så ligger det för långt bort för mig.
Så många projekt du har hunnit med.
Ha det gott.
Kram Pella

Mycket annat & lite betong sa...

Oh, vad kul!
Jag har läst om Alingsås ljussättning förut. Vilka fina bilder! Ljussättning av trädgården så fint.

Trevlig kväll!
Agneta

Lysande ögonblick! sa...

Det ser riktigt fint ut. Skulle gärna se Alingsås ljussättning. :-)

Kram Alexandra