15 oktober 2010

Hej ni söta!
Så mycket gulliga kommentarer i mitt tidigare inlägg, det är så spännande och kul läsa dessa och att tassa runt hos er och kika på vad ni hittar på. Perfekt vakna-upp-med-kaffet-sysselsättning för mig som behöver en stund på mig på morgonen ;))
Räddade in de sista (?) rosorna från trädgården igår och det var nog tur för det har varit rejäl nattfrost, glömde kolla termometern med jag såg hur grannarna slet med isskrapan på bilrutorna vid 7-tiden i morse medan jag blev iskall om tårna medan jag väntade på att hundarna skulle bli klara med sina morgonbestyr. Dags att ta fram bättre tofflor för morgonrundan í trädgården och - japp! - jag går ut i morgonrocken då ;)) och struntar fullkomligt i vad/om grannarna tycker....

Vilken härlig kväll det blev igår! Mötte upp flera av mina gulliga kollegor på Chez Ami i Vasastan på eftermiddagen för AfterWork och som vanligt så blev det inte bara ett par timmar utan hela kvällen med asgarv blandat med allvarliga, filosofiska och spännande samtal. Så kul och enkelt sätt att umgås så varför ska det vara så svårt att få till? Det har tagit flera månader att komma till skott men nu ska jag banne mig planera in en AW/månad framöver - samma torsdag runt den 15:e varje gång så borde det ju även bli jämnt fördelat på schemat så att alla kan komma med nån gång.
Har sett att flera bloggare fått problem med att bildminnet är fullt, allafoton lagras ju i Picasa webbalbum som man kommer åt om man klickar på "Mitt konto" överst till höger på sin blogg då man är inloggad. Där är bara att gå in och radera sina foton så blir det nytt utrymme för nya bilder. Så gjorde iaf jag och det har funkar bra.
Nu ska jag iväg och inhandla ingredienser till morgondagens middag med sonen, svärdottern och hennes söta föräldrar som även ska bjudas på ett dopp i tunnan som avslutning på kvällen. Håll tummarna nu att vädret håller i sig så att det är så där krispigt kallt och stjärnklart då det är dags. Liiite städning får jag nog ägna mig också men annars ska det höstpyntas i trädgården för hela slanten i eftermiddag.
Önskar er en riktigt höstmysig fredag!
Kram Allis

6 kommentarer:

Lysande ögonblick! sa...

Vilken underbart vackert bukett. Önskar jag hade en trädgård med vackra rosor. :-)

Visste faktiskt inte att bilderna lagras på Picasa, tack för den informationen.

Önskar dig en fantastiskt dag och helg. KRAM!!

Jejje sa...

vilka vackra rosor:)hoppas på härlig middag & dopp i tunnan/kram från norr

Helena, The Swenglish Home sa...

Höstpynta i trädgården låter mysigt! Mer tveksam är jag dock till dopp i tunnan! ;-D

Vilka fina rosor du har plockat in. Kan det vara årets sista...? Ack, det känns så definitivt när blomsäsongen är över på riktigt... trots att jag vet att det är naturens viloperiod som inträder och att det kommer en vår igen...

Nå, en skön helg önskar
Helena, The Swenglish Home

Solveig sa...

Takk for koselig kommentar.
Nydelige roser! Mine er nok fløyet med vinden for lenge siden - bare stilkene står igjen, blåfrosset....Håper de klarer seg over vinteren. Litt vemodig hvert år å slippe taket i disse skjønnhetene, men så er det helt spesielt når den første rosen slår ut om våren, også da:o)
Ønsker deg en flott helg.
Klem fra Solveig

Jejje sa...

vilken snygg header:))höstmys..../kram

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken ny fin header!
Och fin Göteborgs bild också!
Kram