11 juli 2010

Uppe med tuppen ;))


Så skönt med en tidig morgon, är ju ingen morgonmänniska men önskar alltid att jag var det så det är en extra lyxkänsla de gånger då jag orkar mig upp. Och att sitta och njuta av tystnaden med kaffet och hinna läsa blogginlägg i lugn och ro en solig söndagsmorgon är verkligen lyx för mig.


Än så länge är det blå himmel och varmt men prognosen säger att det ska mulna på och bli åska, undra om grannarna blir glada om jag startar gräsklipparen klockan åtta på en söndagsmorgon?
Nej, kanske inte... får nog börja med något annat tills de har vaknat :D
Och här finns att göra vill jag lova, lyckades att bli ledig i helgen men igår var älsklingssonen med sambo här så det blev en slappardag i solen och en långmiddag på verandan = bara mys och njutande av sommaren. Så då kan det ju passa bra med en grejar-dag idag då.
Blir lite avis då jag ser hur ni andra håller på och pysslar och fejar, tiden vill inte riktigt räcka till här - eller så är jag bara för mycket livsnjutare? som älskar att lata mig ;))
Nu är det dags för första hund-rundan!

Ha en riktigt härlig söndag, vad ni än hittar på!

Kram Allis

Ps. Nu har min Hurdalsros blommar över för denna gången, tur att kameran finns så jag kan fortsätta njuta av blommorna länge... Ds.

8 kommentarer:

Viola sa...

Hallå där, mina butiker är ju två skilda så att säga och därför finns inte allt i nätbutiken men är det att du hittar saker i gårdsbutiken som du vill köpa är det bara att du mailar ...viola@romantiskating.se ha en skön söndag i spanienhettan, kram

Fru Venus sa...

Känner igen mig :-) vaknade sju, havet var spegelblankt, BORDE ha gått ut...men sov till halv tio... Allt man gillar är vackert, man ska inte jämföra med andra :-) Kram på dig!

Helena, The Swenglish Home sa...

Vilka ljuvligt somriga bilder du visar, både i detta inlägg och de tidigare nedan. Och visst är det något speciellt med tidiga morgnar, om lyckas ta sig upp vill säga..., ljuset, lugnet, tystnaden, löftet om en ny dag som håller på att växa fram... Fast som småbarnsförälder tar jag varje tillfälle i akt att ligga kvar i sängen så länge jag får! ;-D

Önskar dig en skön, skön sommar och hoppas att du trots extrajobbinhoppet får lite tid att bara 'skrutta' runt.

Varma hälsningar, Helena

Rose Garden Malevik sa...

SOMRIGT :)
Håkan

Jenny sa...

Hej Allis!
Visst är det härligt att ha den där morgonstunden i lugn o ro:) Det hade jag i morse, har en sambo som gärna sover länge på söndagarna:)

Vilka vackra rosor!

Ha det gott!

Kraam Jenny

Anonym sa...

Men vilken blomning!! Du har det härligt i trädgården. Vad synd på semestern! Men förhoppningsvis är du ledig senare.
Här pysslsd det minsann inte. det är trettiofyra grader i skuggan nu och jag har suttit med en våt handduk på axlarna hela dagen i korsdraget. Vovven har fått ha en kylduk på sig. Och ingen promenad, mer än kissat på tomten. Men ikväll måste jag gå hundra meter till grannen och vattna hos henne, hon är på cykelsemester i denna hetta, stackarn...
Ha det gott!
Hulda

Snäckskalsdalen. sa...

Lovely roses!
Kram Agneta

Helena, The Swenglish Home sa...

Kikar in för att önska dig en trevlig ny vecka och tacka för grattishälsningen hos mig!
Varma hälsningar, Helena, The Swenglish Home