25 mars 2010

Slutet gott & våffeldagen

Sista dagen på praktiken idag då ja.... Fast det kommer nog att bli ett och annat "gästspel" på ungdomshemmet framöver, både för att se/höra hur det går för killarna men även för att träffa alla de goa människor som jobbar där och som lägger ner ett sånt enormt arbete på att försöka hjälpa dessa ungdomar som, av olika anledningar, har hamnat snett i livet. En stor eloge till dem!! Och det verkar inte alldeles omöjligt att det kommer några förfrågningar om att jobba extra framöver heller - och det är ju bara att tacka och åka dit isf ;))
Igår åkte jag iväg på lunchen (för jag klarar bara inte av ärtsoppa...) och då visade termometern på +13 grader i bilen - i skuggan!! Underbart - nu är nog våren här på allvar va?
Jaha, så nu är det väl bara att sätta fart och göra färdigt hemtentan om praktiken då då eftersom den lämnas in på måndag..... *kuligt* Men lite måste jag bara vara ute och njuta också, kanske städa lite på tomten nu när snön (nästan) är borta, det kliar rejält i trädgårdsfingrarna nu kan jag säga :D
Må gott och njut av dessa första vårdagar!
Kram Allis

Inga kommentarer: