13 februari 2010

Idag åker vi in till stan (Göteborg förstås ;)) tillsammans med våra goa vänner för att gå på Ugglas Revy och efter det blir det en god middag på nån mysig restaurang. Min bästa vän fick detta i present i oktober och det är ju otroligt vad tiden går fort, då tyckte jag att det var en evighet tills vi skule iväg, och vips så är det dags.
Extra kul är att Uggla var en av de första artister jag lyssnade på, back in the 70', och han har följt mig sen dess (eller om det är tvärtom) och är nog den artist jag sett uppträda flest gånger - och han är alltid lika bra och proffsig.
Det blir en härlig lördag alltså och jag önskar er detsamma!
Kram Allis

2 kommentarer:

Viola sa...

Vad roligt att du lämnade ett avtryck efter dig så jag fann din härliga blogg, ha det så trevligt i Götet,

KRAM Viola

färgtrappan sa...

Hej och en hjärtlig Alla Hjärtansdag!
Jag gillar oxå Uggla. Han har följt mig med (eller hur det nu var, vem som följde vem)sen tidernas begynnelse. Hoppas det var en bra show. Förra året på en god väns LookAlike-fest var jag o min man båda utklädda til Uggla. Ha ha, vi är inte så speciellt lika honom, men vi var iaf väldigt lika VARANDRA som Uggla ;)

Tips ang. Earth Hour. På hemsidan som jag länkade till kan man ladda ner en räknare, om man vill ha koll och inte missa datum och tid när det sker.

Ha en fin vecka, hej