19 augusti 2009

Visst blev det några grisar ;))


Det blev en lång dag igår med mycket bilåkande men det gör ju inget när man äntligen får träffa sina ”barn” igen. Var uppe med tuppen redan klockan sju för att dricka mina muggar kaffe och smurfa en stund innan jag satte igång att packa allt som vi behövde ha med oss. Det blev ju lite extra eftersom lilla Mongo också skulle med men vid niotiden så var allt klart och vi rullade ut på Runningroad och körde österut och efter nästan 1 ½ timma så var vi i Shitlake och träffade de nyvakna ”barnen”. Mongo mjauade bara plågsamt den första halvtimman sen var hon rätt lugn i sin resväska ;))
Efter lite hälsande och inpackning så gick resan vidare mot Jönköping och Ryhov som sjukhuset heter för Simón skulle operera sin hand kl tolv så vi lämnade av honom där och bestämde oss för att det inte var nån idé att åka hem emellan. Han har gjort samma ingrepp tidigare och räknade med att det skulle ta ca 4 timmar och eftersom det var soligt och fint så vad kan vara bättre än Gränna!?
Ett riktigt ”smultronställe” är ju denna lilla söta stad och särskilt då den visar sig från sin soliga sida som igår, lite blåsigt men man ska inte klaga. Fika nere vid hamnen blev det och en promenad med hundarna och jag hade självklart inte fått med mig kameran :// Och när Simón ringde och sa att han var klar så var vi alldeles lagom klara med inköpen till middagen så det var bara att hämta upp honom och åka hem. En sväng till stallet och en hundpromenad hann vi också med senare på kvällen men sen var vi alla ganska trötta och Simón hade rejält ont så det blev tidigt i säng.
Njut av den lilla sommar som ändå är kvar!
Kram Allis

Inga kommentarer: