01 juli 2009

Jobbargubbar och fläder


Nu är himlen klarblå igen och det verkar bli en ny, het dag trots att det igår mulnade på och åskade, men tydligen var inte sommaren över riktigt än iaf - Bra, då kan vi njuta lite till ;))

Igår blev det ett härligt kvällsdopp i Mjörn eftersom vi ändå skulle till Alingsås och köpa kakel till pannrummet men innan det så var jag och hämtade TOG:et och åhhh, vad skönt med en riktig bil igen!!

Otroligt nog så dök jobbargubbarna upp idag med så nu håller dom på att plocka ner ställningarna för att köra bort dessa, sen ska det läggas marksten. Tyvärr upptäckte vi igår kväll att vi köpt fel färg så nu är söderfasaden "husvit" medan resten av huset är "vitt"... vi får hoppas på att det inte syns så mkt för nu får det vara så tills vi klär om och tilläggsisolerar den sidan - för annars får vi väl ha dom här hela sommaren. Dom tvättade ju inte heller innan målningen som dom skulle gjort så färgen håller väl inte så länge iaf... *skit oxå*

Idag ska jag promenera hem till min bästa vän och plocka lite av hennes fläderblommor som ska bli flädersaft - lite "mormornostalgi" idag alltså ;))

Glöm inte att njuta av sommaren!!

Kram Allis

Inga kommentarer: